Onze activiteiten


Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte is het centrale punt van All2gether. Hier vinden de inloop en de pauzes van onze deelnemers plaats, wat de sociale contacten bevorderd. Deelnemers Kunnen hier een kop koffie of thee (gratis) drinken.  

Wij bieden onze deelnemers 2x per week een diner aan. Deze vangt na de laatste activiteit (16.30 uur) aan. Deelnemers kunnen zich kosteloos hiervoor aanmelden. Het diner wordt in onze ontmoetingsruimte geserveerd.


Functioneel bewegen (sport)

Door het deelnemen aan beweegprogramma’s blijft deelnemer gezond, fysiek en mentaal sterk. Hierdoor ontstaat ook een gezonder levenspatroon. Iedere deelnemer, jong en oud, kan deelnemen aan het functioneel bewegen. Er bestaat ook de mogelijkheid om buitenactiviteiten te doen (stadspark in nabijheid).


Muziek

De deelnemer is bezig met muziek en kan muziekinstrumenten leren bespelen.
Het bezig zijn met muziek is rustgevend en zal de deelnemer ontstressen. Het is een hele goede bezigheidstherapie. Er zal ook projectmatig gewerkt worden; bijvoorbeeld het, al dan niet gezamenlijk, schrijven en componeren van een lied.


Fotografie

De deelnemer leert de algemene aspecten van het digitale fototoestel (krijgt de deelnemer van All2gether in bruikleen) en het fotograferen (portret, landschappen, etc). Ook zullen er aan projecten worden deelgenomen, zoals bijvoorbeeld stadspark fotograferen en daarna het bewerken van de foto’s. 


PC gebruik en administratie

De deelnemer leert omgaan met de computer en computerprogramma’s zoals het (veilig) surfen op internet, het omgaan met e-mail, tekstverwerken, (financiële) administratie.


Schilderen/Tekenen

De deelnemer leert op een creatieve manier omgaan met schilderen en tekenen.
Door het opzetten van een kunstproject leert de deelnemer ook samen te werken met anderen.


Loungeruimte

In de ruimte heerst een huiselijke sfeer, wat door onze deelnemers als prettig wordt ervaren. De deelnemers kunnen hier sociale contacten opdoen/behouden onder het genot van een kop koffie of thee (gratis). Ook kunnen de deelnemers na hun activiteit even relaxen, lezen, een spelletje doen of darten.